Slopen

  • Recyclen van producten
  • Gedetailleerd sloopplan
  • Strakke planning

Slopen

Slopen van panden of de sloop van gebouwen is het duurzaam amoveren volgens een procesmatige benadering. Er worden strikte procedures gehanteerd om goede kwaliteit te bieden en een project volgens een deskundig opgesteld sloopplan uit te voeren. Er komt veel vakkennis bij kijken om een gebouw volgens milieuwetgeving op een verantwoorde manier te ruimen en te ontmantelen. Veel van de vrijkomende materialen kunnen worden hergebruikt, waardoor er nauwelijks tot geen restafval zal hoeven worden gestort. Kies voor sloopproject dat op een milieuvriendelijke manier wordt uitgevoerd, door contact op te nemen met Bentvelzen en Jacobs Sloopwerken.

Neem contact op

Slopen met beleid? Bij ons kiest u voor de sloop van panden tot complexe gebouwen

Slopen hoeft zeker niet te betekenen dat alles verloren gaat. Veel van de onderdelen die bij het slopen aan eenvoudige panden of tijdens de sloop van complexe gebouwen geborgd worden, kunnen worden ingezet voor hergebruik. Bentvelzen en Jacobs Sloopwerken stelt alles in het werk om zoveel mogelijk gericht te blijven op het behalen van een hoog recycle percentage, door een goed ingericht sloopproces te hanteren. Veel materialen vinden zo een tweede leven en werkt gunstig voor het tegemoetkomen aan de milieuvoorwaarden.

Vraag nu een sloopopdracht aan

U kunt voor elk soort sloopopdracht bij Bentvelzen en Jacobs Sloopwerken terecht. Wij voorzien u graag van informatie zodat u exact weet hoe wij te werk gaan tijdens de sloop van uw panden of gebouwen. Hiervoor kunt u denken aan renovatie sloopwerkzaamheden, industriële sloop, totaal sloop of slechts demontage of ontmanteling van binnenwanden. Heeft u meer vragen over de manier waarop wij slopen of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar het telefoonnummer 0251 218 319. Ook kunt u ons bereiken per e-mail via info@bentvelzen-jacobs.com. We kunnen u dan informeren over de mogelijkheden en aan de hand van uw wensen een sloopplan opstellen.

Interessante pagina’s

Duurzaam slopen

Duurzaamheid is het grondbeginsel voor al ons werk. Zorgen voor een blijvende en verantwoorde oplossing voor vrijgekomen materialen is ons ultieme doel. Om dit te kunnen bereiken richten we elk slooptraject zorgvuldig in en werken we met een inzet die verder gaat op techniek, kennis en materiaal. Lees hier meer >

Werkzaamheden

Wij zijn uw totaalpartner op het gebied van duurzaam slopen en kunnen daarmee het complete traject voor u uit handen nemen. Ga hier direct naar een van onze specialisaties:

Nieuws

Bekijk hier alle referenties en nieuwsberichten of maak een selectie uit het archief: