Sloopwerkzaamheden

  • Recyclen van producten
  • Gedetailleerd sloopplan
  • Strakke planning

Sloopwerkzaamheden

Voor al uw sloopwerkzaamheden kunt u terecht bij Bentvelzen en Jacobs Sloopwerken. Dit kunnen opdrachten zijn voor totaalsloop aan woningen, panden of gebouwen, maar ook renovatiesloop waarbij delen bewaard worden en slechts muren, daken of plafonds verwijderd worden. Ook kunt u bij ons terecht voor opdrachten in industriële sloop, of met verzoeken voor demontage of ontmanteling, of high reach sloop. Voor elk vraagstuk met betrekking tot sloopwerkzaamheden of demontagetechnieken bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact op

Sloopwerkzaamheden voor duurzaamheid

Bij elk sloopproject wordt alles in werking gesteld om het proces zo duurzaam mogelijk te laten verlopen. Elk project wordt in verschillende fasen ingedeeld en het materiaal dat wordt gedemonteerd, wordt geanalyseerd op de mogelijkheid voor hergebruik. Menig materiaal kan nog goed gerecycled worden, waarbij het opnieuw als grondstof dient voor nieuwe producten of als brandstof wordt gebruikt voor het opwekken van energie. De belasting op het milieu wordt zo aanzienlijk bespaard en u bent verzekerd van een effectieve verhouding tussen de kwaliteit die we u bieden en de investering die u hiervoor hoeft te maken.

Sloopwerkzaamheden op maat

Er wordt met u zorgvuldig besproken wat uw wensen en verwachtingen zijn en hoe wij hiervoor zullen zorgdragen. De sloopwerkzaamheden worden zo op uw behoefte afgestemd voor effectieve en innovatieve resultaten. We bieden veilige, vakkundige en duurzame sloopwerkzaamheden voor elk type sloopproject, waarbij u kunt vertrouwen op een halve eeuw ervaring en vakkennis. Als u graag meer informatie wilt ontvangen of gelijk een gesprek wilt over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0251 218 319.

Interessante pagina’s

Duurzaam slopen

Duurzaamheid is het grondbeginsel voor al ons werk. Zorgen voor een blijvende en verantwoorde oplossing voor vrijgekomen materialen is ons ultieme doel. Om dit te kunnen bereiken richten we elk slooptraject zorgvuldig in en werken we met een inzet die verder gaat op techniek, kennis en materiaal. Lees hier meer >

Werkzaamheden

Wij zijn uw totaalpartner op het gebied van duurzaam slopen en kunnen daarmee het complete traject voor u uit handen nemen. Ga hier direct naar een van onze specialisaties:

Nieuws

Bekijk hier alle referenties en nieuwsberichten of maak een selectie uit het archief: