Sloopwerken

  • Recyclen van producten
  • Gedetailleerd sloopplan
  • Strakke planning

Sloopwerken

Bij Bentvelzen en Jacobs Sloopwerken bent u aan het juiste adres voor al uw grond en sloopwerken. Ons bedrijf in sloopwerk en demontagetechniek is al sinds 1964 actief in het bieden van duurzame sloopwerkzaamheden, waarbij we ervaring hebben opgedaan in praktisch elke branche. Het sloopwerken begon bij energiecentrales en vervolgde zich in het slopen van gebouwen, uiteenlopend van woningcomplexen tot historische gebouwen. De formule die door ons wordt gehanteerd, kenmerkt zich als basis voor succes.

Neem contact op

Aanpak voor grond en sloopwerken

U kunt al uw grond en sloopwerken met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Bentvelzen en Jacobs Sloopwerken beheersen alle facetten van sloop- en saneerwerk, waarbij voor elk project gekeken wordt naar de individuele aanpak en uitvoering die hierin verwacht wordt. Alle sloopwerken worden zorgvuldig met u door gesproken, zodat u altijd weet hoe we te werk gaan. Een centraal aanspreekpunt voorziet u van alle informatie over de uitvoering, zodat alles juist wordt gecoördineerd.

Grond en sloopwerken op maat

U kunt bij al uw grond en sloopwerken rekenen op een goede verhouding tussen de geboden kwaliteit en de investering die u in ons doet. Veiligheid van alle betrokkenen en zorg voor het milieu zijn hierin tot prioriteit gesteld. Alle sloopwerken worden veilig en vakkundig uitgevoerd, precies met de doelstellingen in acht genomen. Elk project staat op zichzelf en voor een juiste uitvoering is een gedegen voorbereiding vereist. Alle samenhangende risico’s en maatregelen worden vastgesteld en een draaiboek wordt op maat gemaakt voor een succesvolle uitvoering van al uw grond en sloopwerken.

Interessante pagina’s

Duurzaam slopen

Duurzaamheid is het grondbeginsel voor al ons werk. Zorgen voor een blijvende en verantwoorde oplossing voor vrijgekomen materialen is ons ultieme doel. Om dit te kunnen bereiken richten we elk slooptraject zorgvuldig in en werken we met een inzet die verder gaat op techniek, kennis en materiaal. Lees hier meer >

Werkzaamheden

Wij zijn uw totaalpartner op het gebied van duurzaam slopen en kunnen daarmee het complete traject voor u uit handen nemen. Ga hier direct naar een van onze specialisaties:

Nieuws

Bekijk hier alle referenties en nieuwsberichten of maak een selectie uit het archief: