Circulair slopen

  • Recyclen van producten
  • Gedetailleerd sloopplan
  • Strakke planning

Circulair slopen

Circulair slopen heeft betrekking op de mogelijkheid om de materialen die in een leegstaand pand behouden zijn, te gebruiken voor nieuwe doeleinden. Veel vrijkomende materialen die in een pand zitten, dat bestemd is voor de sloop, kunnen zo worden gerecycled en hergebruikt. Hierdoor ontstaat een vorm van duurzaam slopen en wordt op een manier gewerkt die veel vriendelijker is voor het milieu. De materialen belanden weer in de roulatie of worden gebruikt als brandstof om energie op te wekken. Ook op die manier verdwijnt het niet onnodig als restafval op de stortplaats, maar is een nieuw leven geschonken aan vele onderdelen binnen een sloopproject.

Neem contact op

Circulair slopen voor duurzaamheid

Het circulair slopen is een methode die Bentvelzen en Jacobs Sloopwerken voor elk sloopproject inzet. Op deze wijze is duurzaamheid gegarandeerd en wordt niets zomaar weggegooid, voordat er zorgvuldig is bekeken of onderdelen nog kunnen worden hergebruikt. Vaak bevindt zich in een slooppand een ware goudmijn aan materialen die nog goed van dienst kunnen zijn in andere projecten. Er wordt zo nieuw leven geschonken aan materialen die nog van uitstekende kwaliteit zijn. Voor het behoud van het milieu blijven deze materialen in de roulatie en kunt u er als opdrachtgever ook profijt aan hebben.

Kiezen voor circulair slopen

Bentvelzen en Jacobs Sloopwerken kiest bij elk project voor circulair slopen. Door onze diensten te aanvaarden voor uw sloopprojecten bent u verzekerd van duurzaam slopen. Alle materialen worden na demontage gescheiden en beschikbaar gesteld voor hoog- en laagwaardige materiaalrecycling. Veel van de materialen worden verwerkt tot grondstof voor eenzelfde soort product. Als u interesse hebt in circulair slopen voor uw sloopproject, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0251 218 319. Of u stuurt een e-mail sturen naar info@bentvelzen-jacobs.com, om uw interesse bij ons kenbaar te maken.

Interessante pagina’s

Duurzaam slopen

Duurzaamheid is het grondbeginsel voor al ons werk. Zorgen voor een blijvende en verantwoorde oplossing voor vrijgekomen materialen is ons ultieme doel. Om dit te kunnen bereiken richten we elk slooptraject zorgvuldig in en werken we met een inzet die verder gaat op techniek, kennis en materiaal. Lees hier meer >

Werkzaamheden

Wij zijn uw totaalpartner op het gebied van duurzaam slopen en kunnen daarmee het complete traject voor u uit handen nemen. Ga hier direct naar een van onze specialisaties:

Nieuws

Bekijk hier alle referenties en nieuwsberichten of maak een selectie uit het archief: